Not Hatırlatma Özelliği

10-11-2021
Blog Not Hatırlatma Özelliği

Yoğun bir tempoda çalışıyorsunuz ve önemli bir toplantınız var. Toplantı gününü unuttunuz! İşlerin nasıl karışacağını veya nasıl bir telaşa kapılacağınızı tahmin edebiliyorsunuz değil mi? Workroute'un not hatırlatma özelliği sayesinde artık endişelenmenize gerek yok! 


Örneğin bir müşterinize teklif oluşturdunuz. Müşteriniz teklifinizi 1 hafta sonra değerlendireceğini iletti. Siz bu iletilen tarihi hemen not ederek, günü geldiğinde hatırlatma bildirimi alabilirsiniz. Ya da bir müşterinizle, ürününüzle ilgili toplantı yapacaksınız. Toplantı günü ve saatini not alarak rahat bir şekilde kalan işlerinize devam edebilirsiniz. Böylelikle günü geldiğinde veya yaklaşan zaman aralığında Workroute sizi bilgilendirecek! 


Workroute' a alınan her notun kimin tarafından alındığı, ne zaman alındığı bilgilerini detaylı bir şekilde görebilirsiniz. Böylelikle ekip arkadaşlarınızla koordineli ve uyumlu çalışabilirsiniz! Ekibinizden biri, müşteriyle yapacağı görüşmeleri veya kendi işiyle ilgili bilgileri not alabilir. Diğer ekip arkadaşları ise bu nota göre işlemlerini yürütebilir ve böylelikle zamanı verimli kullanabilirler. Buna bağlı olarak, hem ekip içi uyumluluğunuz artar hem de müşterilerinizle ilişkilerinizde sorunlar yaşamazsınız. 


Tek yapmanız gereken almak istediğiniz notu yazarak, hangi gün ve saatte size hatırlatılmasını istiyorsanız buna uygun bildirim ayarlamak! 


Notlarınızı Workroute'a yazın, tüm süreçlerinizi aksatmadan yönetin!