Geleneksel İş Takibinden Dijital Dönüşüme

Blog Geleneksel İş Takibinden Dijital Dönüşüme

Bulunduğumuz çağ #teknoloji çağı. Günümüzde teknolojiye ayak uydurmanın gerekliliğindendir ki geleneksel iş ortamı anlayışında değişiklikleri de beraberinde getirmiştir. Büyümeyi hedefleyen her şirket gibi siz de gün ve gün gelişen bu dünyada teknoloji donanımında yüksek bir şirket olma adımını atmak istediğiniz için tam olarak da buradasınız. 

İş ortamınızda #dijitalleşmek gözden kaçırdığınız, zaman ayıramadığınız, unuttuğunuz birçok şeyin göz önünde olmasına neden olur. Yani tahmin ettiğinizden daha çok kapıyı size aralar. Mesela şirket bünyesinde çalışanların zorluklarını belirlemek, ekibinizin #verimliliğini etkileyen kırılma noktalarını bulmak ve bunlara çözüm üretebilmek size, işinize ve ekibinize büyük katkı sağlar. 

Şöyle durup bir düşündüğünüzde her alanda #dijitalleşiyoruz. Telefonunuza günde kaç kere bakıyorsunuz? Haber okumak, yeni çıkan herhangi bir şeye bakmak, maillere geri dönüş sağlamak, sosyal alanınızla ilgili bildirimlere bakmak… Düşününce olabildiğince çok. O zaman bu listeye birde ‘işinizi takip etmek‘ başlığını eklemeye ne dersiniz?

Geleneksel iş ortamınızı bırakıp, kağıtların arasında kaybolarak takip ettiğiniz işleri dijital ortamda saklamaya başlayın. Post-itler, not defterleri yerine #online takviminizi oluşturun istediğiniz tarih aralığına tek tıkla ulaşın üstelik tüm bunlar ve daha fazlasına bağımsız platform yapımız sayesinde her konumdan telefon, tablet ve bilgisayarınızdan veri kaybı yaşamadan takip etmeye devam edin. Ayrıca tüm iş süreçlerinizi; gecikme ya da tamamlandı gibi proje aşamalarınızı online takvim üzerinde ya da anlık bildirimler sayesinde kolayca takip edebilir hem verimli bir iş yönetimi yapabilir, hem de zamandan tasarruf edebilirsiniz! Sizde bu dijital dünyaya aralanan kapıyı #Workroute’la sonuna kadar açın.